vrijdag 16 augustus 2013

Dag 22: Los Angeles - New York - Brussel - Dordrecht

Zoooo wat is dat vroeg zeg! Om 3 uur ging de wekker.......daarna de telefoon met onze wake-up Call en toen moesten we toch echt eruit. Gelijk onder de douche gesprongen om wakker te worden. Dat hielp! Kinderen wakker gemaakt...alles ingepakt.....klaar!

Je kon via de tv een express checkout doen maar dat werkte pas vanaf 4 uur dus toch maar de balie om uit te checken. Gelukkig zat er wel iemand dus ff tekenen voor de rekening en daar gingen we. Het was nog donker buiten maar hier was de verlichting wel beter. Het was al aardig druk op de weg maar we konden toch goed doorrijden. Bij het vliegveld ff zoeken naar waar we de auto terug konden brengen. Onderweg was ik ergens alle papieren kwijt van Alamo dus ik was een beetje zenuwachtig of alles wel in orde zou zijn omdat we natuurlijk de auto hadden omgewisseld. Ze ging het scannen en je kreeg een bonnetje en dat was het! Druk gemaakt om niks dus.....

Vanaf Alamo werd je met een shuttle bus naar de terminals gebracht. Wij waren de laatste, alhoewel er nog mensen inzaten maar die waren niet uitgestapt terwijl ze dat al moesten. Hier ging het inchecken allemaal via de computer dus dat was zo gedaan. Toen nog wat eten, en wachten tot we mochten boarden. Dat was niet zo lang, ik heb ook nog mijn iPad opgeladen want die was leeg, alleen dat ging niet zo snel...had nog maar 9%. Ik heb wel een boek nog kunnen uitlezen. Dus nog een tijdschrift gekocht voor in het vliegtuig. Gelukkig maar want in deze eerste zaten geen video schermen. Omdat we nog erg moe waren, hebben we eerst wat geslapen en daarna nog wat gelezen. We hadden wind mee dus we waren te vroeg in Newark. Hier hoefden we niet de koffers eerst te halen, die gingen gelijk door naar Brussel, de eindbestemming. Dus op het vliegveld wat rondgelopen, gegeten bij de Mac, nog meer tijdschriften gekocht. En toen was het weer tijd om in het volgende vliegtuig te stappen. Met een half uurtje vertraging gingen we weer op weg. Nu wel met eigen video schermen! Eigenlijk zouden we moeten slapen maar voor ons was het nu overdag dus we hebben tv gekeken. Slapen doen we wel thuis! Ook nu hadden we weer wind mee en ging het allemaal vrij vlot. Binnen 7 uur waren we in Brussel! De koffers kwamen allemaal snel op de band, dat is toch ook altijd spannend of ze allemaal meekomen.

Naar de bus gelopen die ons naar de parkeerplaats bracht, de auto stond er ook nog! Betaald en weggereden. Kinderen sliepen binnen 5 minuten!! Ook wij waren moe maar ja we moesten toch eerst echt thuis zien te komen. Om 10 uur waren we voor de deur. De koffers eruitgehaald, kinderen gingen gelijk naar boven, ik dacht om te slapen maar nee hoor tv en computer stonden aan. Die uitgezet en gezegd dat we even 2 uurtjes gingen rusten en daarna uitpakken. De wekker niet gehoord dus we werden pas om 15 uur wakker! Oops!

Lucky opgehaald bij mijn lieve zusje en zwager waar hij 3 weken lang mocht blijven. We hadden hem allemaal gemist!

Nu koffers uitpakken, wassen en strijken, de vakantie is voorbij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten