zondag 11 augustus 2013

Dag 18: San Diego

We hadden in San Francisco zo lekker ontbeten bij Ihop dat we dat weer wilden doen. Vandaag wilden we ook naar de outlet, Las Americanas, en laat nou net Ihop daar ook zitten. Plan was snel gemaakt. Eerst ontbijten en daarna winkelen en later nog naar het strand. 

Ontbijt was weer heerlijk....french toast met aardbeien.....mmmmmmmm

Megan een tosti en Leslie pannekoeken. Ik hoef niet te zeggen wat Alain nam ;) met onze volle buiken gingen we winkelen. Eerst bij Gap, daar heeft Alain een grijze trui gekocht, megan een paarse en een blauw vest met GAP letters erop. Ook 2 spijkerbroeken voor megan want ze groeit ineens door. We hebben hier zelfs een broek weggegooid omdat ie te klein en strak was. Hierna naar Claires waar Megan oorbellen heeft gekocht, ook met snor, dat schijnt hier helemaal de rage te zijn. Zelfs op auto's zie je snorren! Hier hebben ze ook Banana Rupublic, in Las Vegas had ik hier een leuke jurk gekocht en van de week aangedaan. Dus daar wilde ik er wel meer van. Dus hier een rode en een grijs met witte gestreepte gekocht.  Levi's waren weinig niet voor geslaagd maar hier ook! Allebei 2 paar. Nu weer even genoeg gekocht hoor! Alhoewel....Leslie wilde heel graag terug naar het eerste winkelcentrum waar we gisteren waren, waar hij een leuke pet had gezien. Ach het zou van hun strand tijd af gaan en het was op de weg dus daar ook nog heen gegaan. Het was een my little pony pet....hahaha. Daar ook een regenboog nagellak voor megan gekocht en toen op naar het strand. Het was wel een beetje bewolkt toen we aankwamen, maar een plekje gezocht in het zand....kids gelijk het water in. Er waren hier flinke hoge golven. Veel surfers....na een tijdje werd het steeds bewolkter en ook fris. Dus zijn we hier weggegaan en naar Seaport Village gereden. Daar was het wel zonnig en hebben we een stukje langs de kust gelopen. Hier een Mexicaanse schotel gegeten, wat rondgelopen langs de winkeltje. Hele aparte spulletjes hadden ze maar we hebben niks gekocht. Toen we weg gingen, moesten we het parkeren betalende. $ 21 voor 2 uurtjes...pfffff alleen als je wat had gekocht, was het dus $ 3. Voortaan ook de kleine lettertjes lezen.....

Bij het hotel gingen we alvast de koffers wat beter inpakken en uitzoeken want we hadden nu zoveel gekocht dat het anders niet paste. Ook de reserve koffer tevoorschijn gehaald. Hier was ik wel even mee bezig. De kinderen zaten ondertussen tv te kijken en Alain ging voor ons drankjes halen bij de bar. Eindelijk was het weer op orde en klaar voor onze laatste autorit naar LA morgen. Dat is niet zover en we zien wel hoe laat we opstaan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten