woensdag 14 augustus 2013

Dag 19: San Diego - Los Angeles

Vanaochtend rustig aan gedaan. Kinderen hebben lekker uitgeslapen en rond 10 uur gingen we pas ontbijten bij het hotel zelf. Lekker buiten gegeten, eerst nog een irritante wesp weg geslagen. Die kwam de hele tijd om ons heen, natuurlijk op de zoete zooi af.

De eerste paar dagen van de vakantie was ik ziek, nu was het de beurt aan Alain. Hij zit helemaal vol, is verkouden en moet ook veel hoesten. Hij had geen honger dus we hebben samen ontbijt gedeeld.

Toen op weg naar de wereld stad Los Angeles....volgens Tom Tom was het een uur en 3 kwartier naar het hotel en 2 uur en 10 minuten naar Hollywood. Omdat het nog vroeg was, wilden we eerst Hollywood verkennen. Nou dat hebben we geweten. Wat een files!! We hebben er veel langer over gedaan dan gepland omdat we op I5 North alleen maar in de file hebben gestaan. Wat verschrikkelijk om hier te rijden. Eigenlijk wilden we ook naar Santa Monica en Venice Beach overmorgen maar dat gaan we toch maar niet doen met dit verkeer hier. Eenmaal bij Hollywood boulevard hebben we de auto geparkeerd, $ 10 goedkoper als bij Seaport Village. Toen een stukje gewandeld over de Walk of Fame. Veel bekenden maar nog meer onbekende sterren gezien. We moesten ook plassen, dus bij Mac naar binnen. Dat duurde ook super lang! Het was hier ook mega druk in de stad. Via the Chinese Theater of Mann gelopen, daar liggen ook voet-en handafdrukken in cement op de grond.  Hierbij was ook een nieuw theater, Kodak, daar hebben we wat gedronken want het was hier wel weer wat warmer. We hadden op het nieuws gezien dat het nu extreem koel was voor deze tijd van het jaar. Beetje jammer, maar voor ons was het warm genoeg! Vanaf dit theater/winkelcentrum kon je ook de Hollywood letters zien. Die hebben we danook bewonderd maar het was te ver om het mooi op de foto te zetten. 

Weer langzaam richting de auto gewandeld, onderweg nog wat gegeten, en toen weer op rit terug naar het hotel begonnen. Het zou een half uur zijn maar we hebben er anderhalf uur over gedaan. We zoeken overmorgen wel vertier dichterbij het hotel. Morgen gaan we naar Disneyland! 

Vannacht slapen we in het Knotts Berry Farm hotel. dat ligt bij hetzelfde pretpark, maar 1x pretpark is wel genoeg voor ons! Bij het inchecken in het hotel hebben we gelijk de bus hiervoor besproken. Om half 10 worden we opgehaald en om half 10 's avonds weer terug. Het lijkt lang maar aangezien het park vanaf 8 uur 's morgens tot 12 uur 's nachts open is, valt het best mee.

We hebben hier nog een beetje rondgewandeld. dit park is vooral gebaseerd op Snoopy dus in de hotel lobby liep ook een Snoopy rond. en boven bij de speciale kinder kamers ook! We kregen ook weer honger dus we liepen langs tgi Friday en daar wat gegeten. Niet teveel want we gaan aardig op de amerikanen lijken hahaha!

We hebben gelijk het ontbijt op de kamer besteld. Om kwart voor 8 wordt het op de kamer bezorgd dus hebben we genoeg tijd om ons klaar te maken voor Disney!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten