zaterdag 10 augustus 2013

Dag 16: Blythe - San Diego

Bij dit hotel zat het ontbijt erbij tot 9.30. We hadden al gezien dat er niet veel tafeltjes stonden bij het ontbijt dus we zijn op tijd gaan eten. Helaas waren er nog stoelen tekort maar van een vrouw mocht ik een stoel hebben die bij hun tafeltje stond. Ten we naar het ontbijt liepen, was er een man buiten hard aan het gillen....tegen wie? Geen idee maar hij was niet blij. Eenmaal aan het ontbijt zagen we hem nog buiten zitten en er kwam een politie auto bij. Die agent ging met hem praten en vroeg ook binnen of die man binnen was geweest maar dat was niet zo. Ik denk dat het gesprek niet zo lekker liep want op een gegeven moment lag de man op de grond te gillen en werd hij getazerd door de agent. Een gast uit het hotel ging ook nog helpen en die man werd geboeid. Ondertussen waren er nog meer agenten met auto's bijgekomen, er stonden er 4! De gillende man werd afgevoerd.....

Wj waren ook klaar met ontbijt, uitgecheckt en onderweg naar San Diego!

Net een half uur onderweg en Megan moest plassen....langs de weg is er hier niet veel om te stoppen dus ergens eraf gegaan. Nou daar was echt niks, een gesloten benzine pomp Maar ja ze hield het echt niet meer dus hoppa broek uit en hangen maar. Men wat kwam er veel uit.....ik moest haar optillen want het liep alle kanten op. Wat een opluchting! Met een lege blaas konden we weer verder.

Nog getankt en wat drinken gekocht, ook hebben de kinderen armbandjes gekocht met een Schorpioen erin. Ik heb hersey's chocolade gekocht voor onderweg, zo dat is lekker! We durfden eigenlijk geen chocolade te kopen omdat het zou gaan smelten. Maar dit kreeg de kans niet.....hap slik weg!

Om 2 uur waren we bij het hotel, we konden gelijk in de kamer. Dus weer wat koffers eruit en de stad verkennen. Het is hier wel gelijk druk, na de rust in de natuur. Hier lopen allemaal snelwegen, door elkaar en zelfs met de Tom Tom is het lastig rijden als je de weg niet goed kent.

Eerst gingen we naar Old Town, maar eenmaal daar was dat niet veel bijzonders. Verder gereden naar Gaslamp quarter. Daar is ook het winkelcentrum Horton Plaza, daar hebben we een cinnabon gegeten en nog wat in de winkels gekeken. Omdat we nog niet uitgeshopt waren, zijn we naar Fashion Valley Mall gereden. Dat was vlakbij ons hotel. Dat is een hele leuke winkelcentrum en daar zijn we dan ook geslaagd! Veel in de Abercrombie winkel gekocht, voor ons allemaal wel een shirt en Alain ook een spijkerbroek en ik nog een vest en Leslie een joggingbroek.

Het was tijd om wat te eten, net er buiten lag een  Cheesecake Factory. Daarvan had ik gelezen dat je daar ook lekker kan eten. We moesten een half uur wachten, het werd al wat frisser, dus uit de tassen hebben we wat kleding al aangedaan!  We hadden een pieper meegekregen en hij lichtte op! Tijd om te smikkelen en te smullen en dat hebben we zeker gedaan! We kregen een tafel buiten maar er zat bij elke tafel een soort vuur ding zodat je het niet koud kreeg. Ook hier hebben we weer heerlijk gegeten. Natuurlijk wilde ik ook Cheesecake proeven dus hebben we dat To Go meegenomen voor morgen avond na Sea World in het hotel.

Omdat het laat was, was het winkelcentrum al gesloten dus we moesten eromheen lopen naar de auto.

En toen maar 5 minuutjes naar het hotel en weer klaar voor de slaap maken. Kinderen kijken dan nog ff tv terwijl wij een beetje opruimen, lezen en op internet gaan.  We hebben wel al het busje besproken voor morgen, die brengt ons om 9.30 naar Sea World en haalt ons weer om 21.30 op! Lange dag vol plezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten