dinsdag 6 augustus 2013

Dag 12: Bryce Canyon

Ja hoor! Vandaag was het eindelijk zover, Megan en ik gingen paardrijden!

Gisteren hadden we al wat voor het ontbijt gekocht, maar het was niet zo lekker. Toch maar wat ervan genomen, omdat we niet op een lege maag wilden vertrekken. We moesten ons om 10 uur in de lobby melden, we waren ruim op tijd klaar. Hoewel Leslie niet wilde opstaan, die wil het liefst in bed op zijn iPod spelen, maar er moesten ook foto's gemaakt worden. 

We moesten naar de overkant om ons te melden, en kregen 2 paarden toegewezen. Megan mocht op Sandy en ik ging op Lady rijden. Het was een best een grote groep, ik geloof iets van 25 mensen. Het ging heel rustig in stap, dus megan kon goed meekomen. Ik kreeg wel last van mijn knieƫn en was wel blij dat het maar 1,5 uur was. De rit was heel leuk, de zon scheen lekker, we hadden prachtig uitzicht. Megan en ik reden helemaal achteraan dus toen er gaten vielen in de colonne konden we wat sneller gaan om de rest in te halen. Dat vond Megan wel cool!

Leslie en Alain stonden ons om 12 uur op te wachten bij de stallen en megan wilde niet stoppen, zo leuk vond ze het.

Hierna gingen we een rondje rijden door Bryce Canyon. Mooie punten bezocht, eerst helemaal naar het einde gereden en toen op de terugweg langs de uitzichtpunten gestopt. Schitterende foto's gemaakt en genieten van het uitzicht. Leslie moest onderweg heel nodig plassen, maar er waren geen wc's in de buurt dus heeft hij het maar in een waterflesje gedaan......hoge nood!!

Terug bij de Lodge was het nodig om even een wasje te doen. Ik heb er 2 tegelijk aangezet, met heel veel quarters, ze waren binnen een half uur klaar, toen nog alles in de droger en klaar was het. De onderbroeken waren erg schaars geworden dus nu konden we weer een tijdje ermee doen. Alain was ondertussen met de kinderen gaan zwemmen. Megan was erg chagrijnig, ze is moe van alle indrukken en toch laat naar bed en op tijd opstaan. Vanavond wat eerder slapen! Is soms best lastig met z'n vieren op 1 kamer. 

Na het huishouden en zwemmen, lekker weer gedoucht en op tijd gegeten. Vanavond stond een rodeo op het programma en die begon al om 7 uur. Het zou om erna te eten weer laat worden dus hebben we het ervoor gedaan. We hebben nu wel in Ruby's Inn restaurant gegeten. Ook weer lekker en goed gegeten hier. 

Op naar de rodeo! Het was echt Amerikaans dus leuk om mee te maken maar er gebeurde niet veel. Eerst gingen de cowboys op wilde paarden rijden, later op wilde stieren. Ook was er een tijdrit met cowgirls om bakken heen. Als afsluiter een lasso wedstrijd. 

Nu liggen we op de hotelkamer bij te komen van deze dag met een glaasje wijn.

Hier in Utah is het uur later als de rest van de staten in de buurt, dus morgen hebben we weer een uur extra erbij. We rijden dan weer verder naar Page bij Lake Powell, waar we Horseshoebend en Lower Antelope Canyon gaan bekijken en verder zwemmen in het meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten