zaterdag 3 augustus 2013

Dag 10: Las Vegas

Weer uitgeslapen vandaag! Nu was het pas 9 uur eer dat we wakker waren, maar omdat we snel gingen douchen en aankleden, was het weer 10 uur toen we vertrokken. Vandaag zouden we naar de Miracle Mile gaan in Planet Hollywood en the Forum Shops in Cesars Palace om nog wat te shoppen.

Eerst hebben we ontbeten bij Earls Sandwiches in Planet Hollywood. Lekker makkelijk afhalen bij de balie en zelf je plekje opzoeken om het op te eten. Was weer erg smakelijk! 

Daarna shoppen.....Alain heeft een paar mooie knal blauwe Nikes gekocht, voor Megan hebben we Uggs gekocht...en verder nog wat kleine dingetjes. Toen we klaar waren met shoppen, moesten we weer helemaal terug naar de auto en dat is best een end in die hitte ;)

Leslie wilde nog graag naar gold & Silvesteravond pawn shop, die van de tv, dus daar zijn we eerst ook nog langs gereden en nog naar binnen gegaan om rond te kijken. Wel grappig om te zien maar natuurlijk zagen we niemand van de tv.

Bij ons hotel hadden we nog steeds het circus act niet gezien dus dat gingen we nu doen, de kinderen mochten ook weer spelletjes doen in het kinder gok gedeelte. Daar kregen ze als winst tickets en die gingen we dan ook op het laatst inwisselen voor kadoos. Ze hebben beide een horloge gekozen, een bal, een scheetkussen en nog wat snoep. Bij het circus was het heel druk maar er waren nog 2 plekken vrij voor Leslie en Megan. Alain en ik gingen ondertussen wat drinken en ook gokken! Nu 5 dollar ofzo hadden we het al bekeken, dit is niks voor ons. Toen heb ik het fototoestel gehaald boven en ik had ook een coupon voor de achtbaan in New York New York. 

Weer een taxi gepakt want dat is toch wel makkelijker hier, vooral 's avonds. We hadden nu een taxi chauffeuse die niet over de strip reed. Vanmorgen hadden we al gezien dat ze aan het staken waren en dat was nu schijnbaar nog aan de gang. We gingen eten bij Outback, dat is een Australische keten van steakhouses. Vooraf hebben we een bloomin onion genomen, daar had ik al veel over gelezen en het moest erg lekker zijn. Nou dat was het ook zeker! Leslie en ik hadden beide baby back ribs genomen en Alain een grote steak. Het was weer heerlijk, en zeker teveel dit keer. Normaal nemen we eigenlijk nooit een voorgereden en nu weten we weer waarom ;) we waren in een cola fles lift omhoog gegaan, we zaten aan het raam dus we hadden volop uitzicht over de strip met alle lichtjes. Na het eten zijn we in de coca cola winkel gaan kijken en in M&M World, alleen maar 4 verdiepingen vol met M&M artikelen. Megan heeft hier een paar oorbellen gekocht. Toen gingen we nog naar MGM hotel waar we 14 jaar geleden geslapen hebben, maar het was zo groot en zo anders dat we het niet meer terug kenden. Dus op naar de rollercoaster van New York! Dit was een spektakel!! Het was weer erg eng en snel om erin te gaan...wat een rit, een hoogte, een snelheid!! Geweldig!!

Hierna was het weer tijd om terug te gaan en te slapen. Hier raak je snel je benul van tijd kwijt, want er is zoveel te doen en te zien, het leeft gewoon 24 uur per dag!

Morgen weer een ritje natuurpark dus  zal wel lekker rustig zijn na de hectiek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten